Saknad

Jag saknar mitt liv så som det var i början av detta året. Allt var nytt och fräscht. Jag var kär och trodde i alla fall att han älskade mig tillbaka. Jag trodde på fullaste allvar att detta skulle bli ett år med honom (min numera ex pojkvän).
På samma sett förstår jag inte hur jag kan sakna det vi hade, vi bråkade ändå bara. Jag var alltid rädd att höra av mig för om det var fel tillfälle så blev ha sur. Han ville nästan aldrig träffas själv, om jag då inte lova att göra något speciellt för honom. Men ändå, jag saknar honom, skit mycket.
Snälla blivande flickvän till min expojkvän, var mycket sämre än mig. Så han inser att hann inte skulle gjort som han gjorde. Att han istället hade uppskattat mig och allt jag gjorde för honom.

Iväg imorgon

Mitt liv börjar se ljusare ut. Har träffat en ny kille som jag ska träffa igen imorgon. Jag förväntar mig inte att vi ska bli tillsammans eller så, mer kanske en vän, vilket jag är i behov av nu. Att bara ha någon där som kan krama en, att ha en som inte känner mig och mitt förflutna. Det är något jag behöver nu, och jag tänker inte låta denna chansen försvinna bara för att där finns folk som kallar mig "player", "billig" eller slampa...

Men tack för mig för denna gången, ha en bra söndagskväll.

När ska tårarna sluta falla

Får bara reda på mer och mer saker min numera före detta pojkvän har gjort emot mig under tiden vi var tillsammans och bara några dagar efter han dumpade mig den lördags kvällen.
Jag vet inte hur jag ska ta det, för hur mycket jag än får reda på så kan jag inte sluta tänka på honom och på allt som innefatta oss. Men när jag tänker logiskt så vet jag att det inte var äkta kärlek. Är man kära så bråkar man inte så som vi gjorde, är man kära så gör man allt för att träffas, det gjorde inte vi.
Jag var kär i tanken av kärlek, av att ha någon där. Jag försökte nog inbilla mig att jag älska honom och att han älska mig, men sanningen svider.

Jag är inne i en sån "period" igen nu, men jag hoppas det blir bättre sen när våren kommer. För mig brukar det faktisk lätta lite då, det blir ljusare, lättare att vara ute och man får sommarkänslor igen.
Men nu har jag faktiskt planer på att lägga mig och sova innan jag ska upp igen, sov gott.

theliife.blogg.se

Hej! Detta är en blogg som kommer vara anonym. Jag kommer inte ge ut några som helst personliga uppgifter osv. Folk kanske tycker detta är helt jävla meningslöst, men jag tycker inte det. Mitt liv har varit ett helvete det senaste åren. Ja, egentligen alltid. Där för behöver jag skriva av mig, och vill även att andra folk ska kunna läsa och kanske till och med känna igen sig. Så kort fattat, den bloggen är till för att hjälpa. Inte bara mig själv utan även andra. Om det är någonting ni undrar så är det bara att fråga. Var inte rädd att det är för personligt, för då kommer jag inte svara.

RSS 2.0