Börjar förstå.

Jag har äntligen börjat förstå vad detta innebär.
Det finns ingen som kan bestämma vad jag ska känna och vem jag ska förlåta. Jag är den enda som kan det.
Jag har bland annat bestämt mig för att inte be dom här killarna att byta klass. Därför jag beslutade det är för jag vet fortfarande inte vad jag vill. Jag vill inte dra igång någonting som jag sen kommer att ångra. Jag är så kluven.
När skolan börjar tar jag det som det kommer. Känner jag för att förlåta dom, så kommer jag göra det. Känner jag att jag inte vill förlåta dom, så gör jag inte det. Just nu försöker jag bara få mig själv att sluta tänka på framtiden och leva för dagen. Allt kan hinna hända innan den dagen jag oroar mig för är här. En sak är jag hundra på kommer hinna hända innan, och det är att jag kommer hinna ändra mig 20 gånger innan skolan börjar.

Jag vet vad säkert många tycker om att ena inlägget skriver hur dumma i huvudet dom är och i andra inlägget skriver jag hur jag ska förlåta dom. Men det är så de är. Jag vet inte, men varför ska jag sluta skriva för att jag tycker olika från dag till dag? Jag behöver fortfarande skriva av mig.

Psykologen osv..

Nejmen, hej! Förlåt för dålig uppdatering men har inte känt för att verken skriva eller att bara sätta igång datorn.
I dagarna som har gått så har jag tjänat pengar. Gjort lite olika saker så nu är man "rik" igen.
Imorgon ska jag tjäna lite mer genom att klippa gräset, måla lite på huset osv. Så det är gött!
I veckan har jag varit hos psykologen och snackat lite. Jag mår så jävla mycket bättre efter det! Vi kommer nu höja besökstiderna till en gång i veckan. Hon trodde jag behövde det nu fram till att skolan börja,och kanske under tiden skolan är också. Jag får ju se hur allt blir, jag vet ju inte någonting ännu. Jag kanske inte ens går kvar där. Jag vill ju det och så! Jag vill inte byta bara för där går tappade, stampade och blåsa idioter. Det är ju bara ett år kvar till gymnasium. Jaja, vi får se hur det blir.
Men jag har bestämt mig för att satsa på skolan till iallafall 99%.
Resten av veckan ska jag nog typ bara fixa lite här hemma och tjäna pengar, kanske iväg till stan eller liknande för att shoppa lite och ta hand om mig.
Men ni får också ta hand om er så hörs vi nog snart här igen! ♥

2 Juli 2013

Jadå! Jag har fått ny syn på livet. Jag börjat att prioritera mitt mående och hälsa mer än innan. Efter att ha dragit ner på allt onyttigt så är jag inte längre sugen. Det har ju inte gått så lång tid men jag känner redan att jag inte har det beroendet längre.
Har även varit ute och sprungit igår, ska nog göra det ikväll också bara det slutar regna snart. Har köpt nya träningsskor som jag ska inviga ikväll då kanske.
Imorgon har jag inte mer planer än att städa rummet och sånt skoj... Kanske ska åka och hälsa på moster det var ganska längesedan.

Sen är de ju så att jag snart fyller år, känns som om alla fyller år i denna månade. Jag fyller iallafall år den 21. Men tänkte kanske ha lite vänner här den 8. Så jag ska nog börja planera det lite.

Men ni får ha det gött så hör vi!

Tips för bra mående

Jag kommer nu dela med mig av några tips för att må bra en dålig dag. Alla dessa tipsen funkar säkert inte för alla, men dom passar för mig. 
 
1. Lyssna på bra musik.

Om du är depp, lyssna på depp musik. Om du trött, lyssna på lugn musik. Om du lycklig, lyssna på glad musik. 
 
2. Ta hand om dig.

Jag hatar att vara ofixad. Därför när jag mår dåligt fixar jag mig, inte vara sminkar mig utan också andra saker som: duschar, fixar ögonbrynen, gör anisiktsmasker, hårinpackning, fixar naglarna osv. Det finns alltid någonting och göra om du så är kille eller tjej. 
 
3. Promenad 

Ta en promenad eller kanske till och med spring en runda. På men träningskläder eller bara sköna kläder och ut och rör på dig. Det får dom flesta att må bra.
 
4. Städa rummet/garderoben 

Jag vet jag vet, det är inte det första man vill göra. Men för mig hjälper det att sätta igång lite bra musik för mitt mående och sen sätta igång och börja städa. Det är ganska bra sätt att tänka på något annat.
 
5. Unna dig något

Inte alltid, men ibland är det bra att unna sig någonting. Acceptera dig själv att ta en dag inne och kolla film eller lyssna på musik och kanske ät någonting gott. Nu menar inte jag att man bara ska göra detta. Man kan kanske göra detta först och sen ta en långsam promenad. 
 

Så, där har ni min lista på fem bra saker att få mig att mån bra. Hoppas den kan hjälpa någon av er, ta hand om er. <3

theliife.blogg.se

Hej! Detta är en blogg som kommer vara anonym. Jag kommer inte ge ut några som helst personliga uppgifter osv. Folk kanske tycker detta är helt jävla meningslöst, men jag tycker inte det. Mitt liv har varit ett helvete det senaste åren. Ja, egentligen alltid. Där för behöver jag skriva av mig, och vill även att andra folk ska kunna läsa och kanske till och med känna igen sig. Så kort fattat, den bloggen är till för att hjälpa. Inte bara mig själv utan även andra. Om det är någonting ni undrar så är det bara att fråga. Var inte rädd att det är för personligt, för då kommer jag inte svara.

RSS 2.0