Tillbaka igen, med otrogen pojkvän

Ja, då var man här igen.
Ska göra en snabb förklaring.
Jag blev tillsammans med min bästa killkompis som jag känt i lite mer än ett år. Vi blev tillsammans med redan efter 2 veckor började vi bråka, men vi båda löste det ganska bra enligt mig.
Men plötsligt en sen kväll får jag bara några konstiga sms ifrån honom (vi kan kalla han för Hans.) Så Hans smsar mig saker som ger mig vibbar att han vill göra slut med mig. Jag tar inte vibbarna så allvarligt utan mer som att han bara vill "hota" mig. Hela konversationen slutar med att han gör slut med mig, över sms, klockan halv 12 en lördag kväll.
Veckan efter råkar jag läsa smsen mellan Hans och min allrabästa tjejkompis. Där har han bland annat skrivit till henne att han aldrig haft känslor för mig, utan bara för henne, i snart 2 år.
Att läsa detta var som ett hårt jävla slag i magen. Hur fan kan ens (vad jag trodde) bästa killkompis och dessutom pojkvän skriva till min bästa tjejkompis om hur mycket han älskar henne och inte mig.
Vill bara förtydliga en sak, min tjejkompis skrev ingen tillbaka till honom och sen när jag visade för henne att jag hade sett smsen så sa hon till mig att hon skulle visa dom för mig så fort vi var ensamma. Så, jag är alltså inte sur på henne. Inte så mycket i alla fall.
Sen 1 vecka efter vi gjort slut så råkade det bli så att vi sov över, till och med i samma säng. Det som nästan sårar mig mest är att för en sekund trodde jag nästan att det skulle bli bra. För han låg och höll om mig största delen av natten och till och med masserade mitt hår osv. Jag vet att jag gjorde fel genom att inte be han sluta eller att vara sur på honom med det var bara så jävla svårt. För jag älskar fortfarande han, även om jag inte sagt det till någon...
Men nu är ju inte detta bara det värsta med denna killen. Under denna natten, då han inte låg och höll om mig låg han och höll om min bästa tjejkompis. Och detta får jag reda på efter allting.

Just nu är jag så fruktansvärt sårad och kränkt. Hur fan kan man vara så fruktansvärt falsk? :(
Livet suger igen, tack för mig.

theliife.blogg.se

Hej! Detta är en blogg som kommer vara anonym. Jag kommer inte ge ut några som helst personliga uppgifter osv. Folk kanske tycker detta är helt jävla meningslöst, men jag tycker inte det. Mitt liv har varit ett helvete det senaste åren. Ja, egentligen alltid. Där för behöver jag skriva av mig, och vill även att andra folk ska kunna läsa och kanske till och med känna igen sig. Så kort fattat, den bloggen är till för att hjälpa. Inte bara mig själv utan även andra. Om det är någonting ni undrar så är det bara att fråga. Var inte rädd att det är för personligt, för då kommer jag inte svara.

RSS 2.0